Psykolog Online

I den digitala tidsåldern vi lever i, blir det mer och mer vanligt att vi vänder oss till onlinevården för att tillgodose våra behov, inklusive psykisk hälsa. Doktorn.nu är en webbplattform som samlar de bästa onlineterapeuterna och psykologerna för att göra det smidigt för dig att hitta rätt professionell hjälp för dina specifika behov.

Vår webbplats för psykolog online agerar som en jämförelsetjänst där du kan jämföra olika psykologer och terapeuter baserat på en rad olika faktorer. Dessa inkluderar tillgänglighet, pris, om psykologen erbjuder telefonsamtal eller videosamtal, vilka språk som talas, och online-recensioner. Dessutom erbjuder vi information om psykologens bakgrund och specialisering, om de har erfarenhet av specifika tillstånd eller terapiformer, och om de erbjuder krishantering. Vi strävar efter att ge dig den mest omfattande och exakta informationen, så att du kan göra ett välgrundat val.

Psykisk hälsa är lika viktig som fysisk hälsa, och att hitta rätt psykolog kan vara en stor del av en framgångsrik behandlingsplan. Oavsett om du söker hjälp för depression, ångest, stresshantering, livskriser eller andra psykiska problem, erbjuder våra rekommenderade psykolog online appar dig hjälp, snabbt och enkelt.

Vi förstår att uppsöka psykolog kan vara ett stort steg, och vi är här för att göra processen så enkel och okomplicerad som möjligt. Använd vår jämförelsetjänst för att hitta en psykolog online som passar dina behov och börja din resa mot bättre psykisk hälsa idag.

Prata med en Psykolog direkt i appen

Gratis nedladdning och registrering med Bank-ID

Psykolog Online - Boka enkelt via appen

Öppet dygnet runt

4,9 i App Store

94% får hjälp

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
9-12 vardagar

Om Kry

Kry är en av Sveriges största plattformar för digital vård. Kry gör det möjligt att träffa erfarna doktorer, psykologer och sjuksköterskor direkt i mobilen, dygnet runt.
Kry ger en professionell bedömning, behandling, skriver ut recept samt remisser för vidare vård vid behov.

Funktion

BankID:

Säkra betalningar:

Fungerar utomlands:

Avgifter

Läkarbesök:

0 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Vårdmöjligheter

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Bokningsbara tider:

Remisser:

Återbesök:

Vårdmöjligheter

Skriva recept:

Narkotikaklassade:

Preventivmedel:

Hemleverans:

Intyg

Narkotikaklassade:

Preventinmedel:

Hemleverans:

Öppet dygnet runt

4,7 av 5 i patientnöjdhet

Helt gratis

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
Dygnet runt

Om Doktor.se

Doktor.se är en av sveriges mest populära digitala vårdplattformar. Bolaget bedriver även fysiska vårdcentraler. Doktor.se grundades 2016, och är en av dem första digitala aktörerna på marknaden.

Användning

Säkra betalningar:

BankID:

Fungerar utomlands:

98% patientnöjdhet:

Avgifter

Läkarbesök:

100 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Gynekolog:

0 :-

Recept

Skriva recept:

Förnya recept:

Preventivmedel:

Narkotikaklassade:

Hemleverans:

Vård

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Boka tider:

Remisser:

Återbesök:

Intyg

Antal dagar:

14

Sjukskrivning:

VAB:

Sjukintyg:

4 steg för att träffa en psykolog online

 1. Jämför den läkare online vi har listat ovan
  De flesta appar erbjuder psykolog eller psykiatriker online, men det betyder inte att vilken som helst passar dig bäst! Testa dig fram!
 2. Ladda ner appen du känner passar dig bäst
  Det är helt kostnadsfritt, skulle du inte vara nöjd med just den appen, återkom och testa en av de andra vi rekommenderar.
 3. Logga in med Bank ID och svara på några enkla frågor!
  När du ska boka en psykolog online behöver du fylla i några enkla frågor för att komma till själva tidsbokningen! det tar bara några minuter.
 4. Boka tid och vänta på kontakt med din psykolog online
  via antingen chatt, alternativt genom att ringa ett videosamtal. Så fort du fått kontakt med psykologen berättar du vad du vill ha hjälp med, och därefter rekommenderar hen en lämplig behandlingsmetod.

Chatta med en Psykolog

Att boka en träff med en psykolog online via någon av våra rekommenderade plattformar är alltid helt kostnadsfritt. När du överväger alla faktorer, kan vi argumentera för att du sparar ännu mer pengar än bara sessionens avgift. Du behöver inte ta ledigt från jobbet, beställa taxi, köra bil eller ta buss.

Detta gör det ofta betydligt mer kostnadseffektivt än traditionell psykoterapi, där kostnaderna fortfarande kan vara ett hinder för vissa. Vi tycker att det är dags att förnya sättet vi får vård i Sverige, och med detta och erbjuder inte bara möjligheten att jämföra de bästa sätten att chatta med en psykolog online, utan även till lägst kostnad.

Att chatta med en psykolog har aldrig varit enklare, billigare och smidigare. Men alla plattformar för psykolog online är inte likadana. Vissa har bättre betyg än andra, och naturligtvis kan dessa plattformar ändras över tid när det gäller kvalitet och kundrecensioner. Därför är vi väldigt noggranna med att uppdatera våra rekommendationer genom att både testa psykolog online plattformarna själva, och lyssna på våra besökare och plattformarnas egna användarrecensioner.

KBT Online

Kognitiv beteendeterapi, mer känt som KBT, är en behandlingsmetod som används för att behandla en mängd olika psykologiska bekymmer, inklusive ångest, depression, ätstörningar, och PTSD. KBT baseras på idén att våra tankar, känslor, och beteenden är intimt sammanlänkade, och att förändringar i något av dessa områden kan påverka de andra. Genom att arbeta med en psykolog online kan individer lära sig att identifiera och förändra negativa tankemönster och beteenden, vilket kan leda till förbättringar i deras övergripande psykiska hälsa och välbefinnande. I runda slängar kan man säga att KBT är den typ av behandling som en psykolog använder för att du ska enklast kunna hantera och anpassa dig själv och dina åkommor, snarare än

KBT online är ett sätt att göra Kognitiv BeteendeTerapi mer tillgängligt för vårdtagare, då vägen igenom det “vanliga” systemet kan vara lång eller nästintill omöjlig – då kötiderna på att få tala med en psykolog eller KBT-terapeut kan vara långa eller helt stängda. KBT online innebär vanligtvis att du arbetar med en utbildad psykolog via video och chatt, vilket gör det enkelt och smidigt och betydligt mer tillgängligt för dig.

En av de största fördelarna med KBT online är flexibiliteten. Du kan schemalägga sessioner när det passar dig bäst, vilket kan vara särskilt användbart för dem med en stressig vardag eller för dem som kanske inte har möjlighet att anpassa sig efter vårdcentralens tider. Dessutom erbjuder KBT online en högre grad av anonymitet, vilket kan vara en fördel för de individer som känner sig obekväm med just denna typ av vård.

När du börjar KBT kommer du typiskt att arbeta med din psykolog online för att identifiera och förstå de negativa tankemönster och beteenden som bidrar till ditt psykiska obehag. Du kommer sedan att lära dig en rad olika strategier och tekniker för att hjälpa till att förändra dessa tankemönster och beteenden. Dessa kan inkludera saker som att utmana negativa tankar, öka ditt engagemang i positiva aktiviteter, och utveckla effektivare sätt att hantera stress och ångest.

Psykaolog online som specialiserar sig på KBT har omfattande utbildning och erfarenhet inom detta område och är utrustade med kunskap och verktyg för att ge den mest effektiva behandlingen. De är också uppdaterade med de senaste forskningsrönen inom KBT och psykisk hälsa, vilket säkerställer att du får den mest aktuella och effektiva vården möjlig.

5 fördelar med att träffa en psykolog online

 1. 1. Det är enkelt att komma igång

  Innan nätläkarnas framfart var det relativt svårt att få träffa en psykolog, men så är det inte längre. De nät-psykologer som arbetar i Sverige kan du nå i princip när som helst, utan att behöva få böna och be på en fysisk vårdcentral för att ens få ett introduktionsmöte med en psykolog.

  En annan viktig fördel som har med detta att göra är att det är enkelt att ha tid att träffa en nätpsykolog. Du behöver alltså inte ta bilen till sjukhuset, leta parkering och sitta i något väntrum. Att träffa en psykolog online är alltså såväl tidsbesparande som smidigt.

  2. Det är billigt

  Det är inte alltid helt gratis att träffa en psykolog via en vårdapplikation, men jämför du med den vanliga vården är nätpsykologerna i princip alltid billigast. Hos många nätläkare är det dessutom gratis att träffa en psykolog vid det första tillfället, medan det oftast kostar pengar från och med det andra psykologbesöket.

  Värt att tänka på är att de psykologer du träffar online har exakt samma utbildning och kvalifikationer som de psykologer som arbetar på fysiska vårdcentraler. Den huvudsakliga anledningen till att det är så billigt att träffa en psykolog online är att det inte krävs några fysiska utrymmen.

  Ingen behöver städa, ingen behöver sitta i receptionen och ingen behöver hämta patienter från väntrummet, för att nämna tre exempel. Sammanfattningsvis sparar du pengar tack vare att nätläkaren sparar pengar.

  3. All information samlas på samma plats

  Efter ditt psykologbesök sparas all viktig information i applikationen. Det medför att du när som helst kan komma åt dina journalanteckningar, för att således kunna ta reda på vad du faktiskt sa under mötet. Det är även smidigt att läsa psykologens råd en gång till via appen.

  Att ha sin psykiska status samt sina viktigaste mål direkt i fickan är en av de viktigaste anledningarna till att så pass många väljer att träffa nätpsykologer.

  4. Det är lätt att boka uppföljning

  När du träffar en psykolog online via en nätläkare, då kan du enkelt se när nästa besök kommer att ske. Du kan även ta reda på vad nästa besök kommer att handla om, så att du kan förbereda dig på rätt sätt och således få ut så mycket så möjligt av det kommande besöket.

  5. Du kan både text- och röstchatta med en digital psykolog

  I princip alla nätläkare låter dig bestämma om du antingen vill chatta via text, eller om du vill ha ett videosamtal med nätpsykologen. Många kunder uppskattar faktiskt att kunna chatta med psykologen, för du kan man i lugn och ro tänka på vad man ska säga (skriva). 

Psykolog Online - Boka enkelt via appen

Öppet dygnet runt

4,9 i App Store

94% får hjälp

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
9-12 vardagar

Om Kry

Kry är en av Sveriges största plattformar för digital vård. Kry gör det möjligt att träffa erfarna doktorer, psykologer och sjuksköterskor direkt i mobilen, dygnet runt.
Kry ger en professionell bedömning, behandling, skriver ut recept samt remisser för vidare vård vid behov.

Funktion

BankID:

Säkra betalningar:

Fungerar utomlands:

Avgifter

Läkarbesök:

0 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Vårdmöjligheter

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Bokningsbara tider:

Remisser:

Återbesök:

Vårdmöjligheter

Skriva recept:

Narkotikaklassade:

Preventivmedel:

Hemleverans:

Intyg

Narkotikaklassade:

Preventinmedel:

Hemleverans:

Öppet dygnet runt

4,7 av 5 i patientnöjdhet

Helt gratis

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
Dygnet runt

Om Doktor.se

Doktor.se är en av sveriges mest populära digitala vårdplattformar. Bolaget bedriver även fysiska vårdcentraler. Doktor.se grundades 2016, och är en av dem första digitala aktörerna på marknaden.

Användning

Säkra betalningar:

BankID:

Fungerar utomlands:

98% patientnöjdhet:

Avgifter

Läkarbesök:

100 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Gynekolog:

0 :-

Recept

Skriva recept:

Förnya recept:

Preventivmedel:

Narkotikaklassade:

Hemleverans:

Vård

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Boka tider:

Remisser:

Återbesök:

Intyg

Antal dagar:

14

Sjukskrivning:

VAB:

Sjukintyg:

Psykolog Online Gratis

Att träffa en psykolog online är inte bara bekvämt och flexibelt, det är också kostnadseffektivt. Du sparar tid och pengar som annars skulle ha lagts på resor, parkeringsavgifter och kanske till och med ledighet från jobbet för att passa in i din terapeuts arbetstider. Eftersom du kan prata med din psykolog hemifrån eller var som helst där du har en internetanslutning, minskas även de indirekta kostnaderna som kan uppstå från att ta tid från ditt arbete eller dina dagliga rutiner.

När det kommer till kostnaden för själva tjänsterna, kan det vara så att psykolog online direkt sparar dig en del pengar. Givetvis ska inte detta vara det primära fokuset för dig som vårdtagare, det viktigaste är att du är bekväm med den hjälp du får och att du känner dig trygg. Men kostnaden är trots detta en faktor för många, och det är därför vi är noga med att belysa dessa fördelar.

Förutom de ekonomiska fördelarna, finns det också praktiska fördelar med online psykologtjänster. Till exempel, om din psykolog bedömer att du kan dra nytta av medicinering som en del av din behandling, kan du ofta få dessa recept elektroniskt skickade till 1177, och sedan beställa detta direkt från ett nätapotek. Detta innebär att du kan hämta ut din medicin, eller få dem hemlevererad, med bara några klick, utan att behöva resa till ett “vanligt” apotek. För dem som bor i mer avlägsna områden, kan detta innebära en betydande tid och kostnadsbesparing.

Om din psykolog online eller annan läkare rekommenderar att du gör en provtagning, så finns det även möjlighet att göra detta via ett självtest. Dessa kan du även hitta här på vår sida, där du enkelt och till låg kostnad kan beställa hem en provtagning och sedan visa upp detta värde för din läkare vid nästa möte. För vissa tillstånd, kan självtester ge värdefull information för din psykolog eller läkare och bidra till att guida din behandling. Istället för att behöva boka en tid för ett labbprov och sedan vänta på resultatet, kan du nu göra det direkt hemifrån.

Så oavsett om du fokuserar på bekvämlighet, flexibilitet eller kostnadseffektivitet, erbjuder psykolog online-tjänster många fördelar jämfört med traditionella vårdmetoder.

Boka en tid med en doktor online idag – Det är helt kostnadsfritt!

Öppet dygnet runt

4,9 i App Store

94% får hjälp

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
9-12 vardagar

Om Kry

Kry är en av Sveriges största plattformar för digital vård. Kry gör det möjligt att träffa erfarna doktorer, psykologer och sjuksköterskor direkt i mobilen, dygnet runt.
Kry ger en professionell bedömning, behandling, skriver ut recept samt remisser för vidare vård vid behov.

Funktion

BankID:

Säkra betalningar:

Fungerar utomlands:

Avgifter

Läkarbesök:

0 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Vårdmöjligheter

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Bokningsbara tider:

Remisser:

Återbesök:

Vårdmöjligheter

Skriva recept:

Narkotikaklassade:

Preventivmedel:

Hemleverans:

Intyg

Narkotikaklassade:

Preventinmedel:

Hemleverans:

Öppet dygnet runt

4,7 av 5 i patientnöjdhet

Helt gratis

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
Dygnet runt

Om Doktor.se

Doktor.se är en av sveriges mest populära digitala vårdplattformar. Bolaget bedriver även fysiska vårdcentraler. Doktor.se grundades 2016, och är en av dem första digitala aktörerna på marknaden.

Användning

Säkra betalningar:

BankID:

Fungerar utomlands:

98% patientnöjdhet:

Avgifter

Läkarbesök:

100 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Gynekolog:

0 :-

Recept

Skriva recept:

Förnya recept:

Preventivmedel:

Narkotikaklassade:

Hemleverans:

Vård

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Boka tider:

Remisser:

Återbesök:

Intyg

Antal dagar:

14

Sjukskrivning:

VAB:

Sjukintyg:

Bästa Psykolog Online

När man söker vård för psykologiska besvär eller för långsiktig behandling, så ska man i första hand titta på att hitta rätt psykolog. Den som passar dig bäst helt enkelt. Detta kan dock vara svårt, särskilt om du inte riktigt vet vad du ska leta efter. Det kan ibland krävas flera besök hos flera olika psykologer innan man hittat rätt, och det är ingen skillnad om du väljer att söka hjälp online. Lyckligtvis så blir ju denna process en hel del enklare med utbudet av Psykologhjälp online.

Men hur hittar man sin bästa psykolog online? Då behöver man ställa sig själv och sin psykolog ett par frågor. Vad är syftet med psykologen? Är det för behandling av sjukdom eller mer medicinska besvär? Är det för KBT eller kanske för personlig utveckling?

När du söker efter en psykolog, var inte rädd för att ställa frågor. Om en psykolog inte tycks vara rätt för dig efter ett par sessioner, Så är det helt okej att leta någon annan. Det är viktigt att du känner dig bekväm med din psykolog, och det kan ta tid att hitta rätt person.

Att hitta den bästa psykolog online för dig själv kan vara ännu enklare än att göra detta via primärvården eller lokalt där du bor, eftersom du har tillgång till ett mycket bredare utbud av terapeuter. Detta innebär att du har en större chans att hitta någon som verkligen passar dina behov och preferenser. Och eftersom träffarna genomförs online, behöver du inte oroa dig för praktiska frågor som att resa till och från din psykolog, eller att den utbildning eller typ av psykolog inte finns på i närområdet.

Läkare, Psykologer, Gynekologer och andra vårdgivare online har vanligtvis användarvänliga sökfunktioner som gör det enkelt att hitta en terapeut baserat på specialitet, erfarenhet, tillgänglighet och andra faktorer. Vissa plattformar erbjuder till och med matchningstjänster som kopplar dig med en psykolog baserat på dina svar på ett antal frågor om dina behov och preferenser.

När du har hittat en potentiell psykolog online, gör lite efterforskning. Läs om deras bakgrund, specialiteter och terapeutiska metoder. Många psykologer online erbjuder också konsultationssessioner där du kan få en känsla för hur de arbetar och se om de kan vara en bra match för dig.

Kom ihåg att hitta rätt psykolog – oavsett om det är i person eller online – är en personlig resa. Det kan ta tid och kräva att du testar några olika terapeuter innan du hittar rätt person. Men när du gör det kan det göra en enorm skillnad i din psykologiska välmående och i din förmåga att möta de utmaningar du står inför.

Svar på vanliga frågor

Psykolog Online
 • Hur kontaktar jag en Psykolog Online?

  Det gör du enkelt via en av våra rekommenderade nätläkare appar, eller direkt via en dedikerad app för psykologer och mental hälsa. I dem båda kan du få kontakt med en psykolog eller påbörja en behandling som t.ex. KBT. Om du söker en psykiatriker, så bör du vända dig direkt till ena av nätläkare apparna. 

 • Vad kostar ett besök hos Psykolog Online?

  Det kostar dig ingenting! Till skillnad från att gå på vårdcentralen eller hälsocentral så kostar inte ditt möte med en psykolog online någonting alls. 

 • Kan få behandling av en Psykolog online?

  Det kan du absolut! Du kan göra utredningar och löpande behandling med t.ex. KBT via en psykolog online, precis som om du hade varit i primärvården.

 • Hur lång är väntetiden att få prata med en Psykolog?

  Väntetiden varierar såklart, men oftast kan du få prata med en doktor online samma eller nästkommande vardag!

 • Kan jag få recept av en Psykolog online?

  Om din psykolog eller läkare bedömer att du skall få ett recept så kan detta göras via appen, du kan sedan beställa hem läkemedlet direkt ifrån några av våra rekommenderade apotek online.

Psykologi Online

Våra Rekommenderade Appar

Kry.se är en av de första och absolut mest populära vårdapparna där ute. Vi gillar Kry skarpt och kan med gott samvete rekommendera dem till alla våra besökare som söker efter en psykolog online.

Kry har inte bara bra betyg av oss, de har även ett otroligt bra kundbetyg i allmänhet, vilket klingar gott i våra öron. Du kan givetvis ladda ner appen helt gratis via länken nedan, och du har givetvis kostnadsfria besök!

Om du behöver komma i kontakt med en doktor online, är kry helt klart att av de bästa valen!

 • Öppet dygnet runt, årets alla dagar.
 • Över 20 vårdcentraler runt om i Sverige.
 • Fler än 7 miljoner hjälpta patienter.
 • Över 98 % patientnöjdhet.
 • Vårdmöten på över 20 olika språk.

Doktor.se är en av våra klara favoriter här. Appen är riktigt enkel att navigera och ger dig en uppsjö av möjligheter att få kontakt med vårdpersonal på dina villkor. Ladda ner appen enkelt via knappen nere, registrera dig snabbt med ditt mobila bank id, beskriv kort för appen vad du behöver hjälp med och välj en tid att tala med en psykolog online, helt kostnadsfritt!Det är alltså inte bara mer bekvämt att tala med en doktor online, det är också betydligt mindre kostsamt för dig. Om inte testat Doktor.se ännu, så rekommenderar vi dig starkt att göra det!

 • Vi är Sveriges mest tillgängliga vårdapp (svarar inom ett par minuter).
 • Samtal, chatt och videosamtal med, Läkare, Psykolog, Specialistsjuksköterskor, Barnmorskor
 • Kan användas för dig och dina barn.
 • Dygnet runt, alla dagar
 • Kostnad för appen: 0 kr
 • Omdöme: Genomsnittligt betyg 4,7 av 5

Öppet dygnet runt

4,9 i App Store

94% får hjälp

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
9-12 vardagar

Om Kry

Kry är en av Sveriges största plattformar för digital vård. Kry gör det möjligt att träffa erfarna doktorer, psykologer och sjuksköterskor direkt i mobilen, dygnet runt.
Kry ger en professionell bedömning, behandling, skriver ut recept samt remisser för vidare vård vid behov.

Funktion

BankID:

Säkra betalningar:

Fungerar utomlands:

Avgifter

Läkarbesök:

0 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Vårdmöjligheter

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Bokningsbara tider:

Remisser:

Återbesök:

Vårdmöjligheter

Skriva recept:

Narkotikaklassade:

Preventivmedel:

Hemleverans:

Intyg

Narkotikaklassade:

Preventinmedel:

Hemleverans:

Öppet dygnet runt

4,7 av 5 i patientnöjdhet

Helt gratis

Avgift:
0 kronor

Öppettider:
Dygnet runt

Om Doktor.se

Doktor.se är en av sveriges mest populära digitala vårdplattformar. Bolaget bedriver även fysiska vårdcentraler. Doktor.se grundades 2016, och är en av dem första digitala aktörerna på marknaden.

Användning

Säkra betalningar:

BankID:

Fungerar utomlands:

98% patientnöjdhet:

Avgifter

Läkarbesök:

100 :-

Psykologbesök:

 100 :-

Läkarbesök barn:

 0 :-

Högkostnadsskydd:

Gynekolog:

0 :-

Recept

Skriva recept:

Förnya recept:

Preventivmedel:

Narkotikaklassade:

Hemleverans:

Vård

Fysiska mottagningar:

Drop-in:

Boka tider:

Remisser:

Återbesök:

Intyg

Antal dagar:

14

Sjukskrivning:

VAB:

Sjukintyg:

3 vanliga anledningar att prata med psykolog online

  1. För att behandla sin ångest
   Det är vanligt att ha ångest inför såväl stora som små händelser. Att ibland ha lite ångest är fullt normalt, men så fort ångesten börjar påverka ditt dagliga liv är det dags att söka hjälp. Psykologer som arbetar för nätläkare hjälper gärna till med att behandla din ångest.
  2. För att behandla ett tidigare trauma
   Trauman såsom olyckor kan medföra att du får ständigt påträngande tankar om att någonting hemskt kommer att hända. Personer som har drabbats av trauma kan få PTSD, vilket är en sjukdom som är påfrestande för såväl patienten själv som anhöriga.
   Det är en bra idé att behandla sitt trauma via en nätläkare, i stället för att behöva ta kontakt med den “vanliga” sjukvården. Att träffa en psykolog online för en booster-session är också en god idé, för att således slippa kontakta primärvården för att bara få komma på ett besök.
  3. För att bota sin dåliga självkänsla
   Det är jobbigt att ha en låg självkänsla, men även i detta fall kan en digital psykolog hjälpa till. I regel är så kallade KBT-behandlingar bra alternativ för att du ska kunna få en bättre självkänsla igen.

Mer än bara Psykolog online!

Gynekolog

Visste du att du kan även tala med en Gynekolog direkt via våra rekommenderade appar?Förutom att prata med en gynekolog online rörande läkemedel, allmän rådgivning eller uppföljning av en tidigare undersökning så kan du boka en ny besökstid för att träffa en gynekolog enkelt direkt i appen.

Du kan även vid önskan chatta med gynekolog utan några som helst bekymmer. Du laddar ner en av våra rekommenderade appar, registrerar dig med bank id och sedan kan du boka en tid för att chatta med en gynekolog direkt!

Nätapotek

Efter att du har talat med en psykolog online, eller annan typ av vårdpersonal, så kan det vara ett bra läge att registrera dig som kund på ett av våra rekommenderade nätapotek. Dessa apotek känner du säkerligen igen, då näst intill alla av dem har fysiska apotek på de flesta orter runtomkring i landet. Och precis som när du träffar en doktor online, och kanske fått ett förnyat recept eller ett nytt recept utskrivet, så kan du vända dig enkelt till ett apotek online för att få detta hemskickat till dig.

Vi lever i en bekväm tid utan tvekan! Ta en titt på våra Apotek online och prova idag!

Doktor Online

Givetvis kan du även tala med en “vanlig” doktor online via våra nätdoktor appar också! Det är inte svårare än att ta ladda ner en av apparna ovanför detta fält, registrera dig som användare och sedan boka en tid för att chatta med en läkare, eller boka ett möte direkt där och då.

Att prata med en läkare online är enklare än någonsin, och du behöver i princip bara ladda ner appen, kostnadsfritt för den delen, registrera dig med ditt mobila BankID.

Sedan beskriver du ditt ärende och vad för typ av doktor online du söker, och sedan bokar du en tid. Enklare än så blir det inte!